6 februarie 2016

Dieta minune inseamna sport si ambitie!


Guest Post by Ramona:

M-am confruntat cu multe guri rele de-a lungul vietii. Multe persoane care imi spuneau ca sunt grasa, ca nu o sa ajung nicaieri, ca o sa ma imbolnavesc daca nu slabesc. Nu eram grasa, eram plinuta. Aveam cam 80 kg, dar sunt inalta. Nu mancam mult, dar nu imi formasem o regula din asta. Nu aveam nimic stabil, nu puteam sa ma despart de obiceiurile mele zilnice si nici nu eram suficient de ambitioasa. Am fosat refuzata la job-uri pe tema asta, asa ca am hotarat sa slabesc. 
dieta minune
Nu voiam nimic drastic, stiam ca e destul de mult, stiam ca nu am bani sa investesc in alimente care m-ar fi putut ajuta sa slabesc. Asa ca am inceput cu sport. Am inceput sa fac sport, mult sport. Sa incerc sa mananc regulat sis a scap de acizii grasi si de dulciurile, pe care, inainte, le mancam cu ochii. Dar mancam normal. 3 mese pe zi, apa cu lamaie si mult sport. Dimineata ma trezeam la ora 06:00, inainte sa plec la serviciu, faceam o ora de exercitii de pe internet, mancam si plecam la serviciu. Seara, ajungeam acasa, faceam exercitiile, luam o mica gustare si apoi somn. 
dieta minune

Asa a fost viata mea pentru 6 luni. Am slabit 25 de kilograme. Nu stiu cum am reusit dar am ajung mai slaba decat mi-as fi putut imagina vreodata. Toata lumea s-a mirat de schimbarea mea. Sportul m-a ajutat sa ma tonifiez si sa nu se cunoasca niciodata ca am avut kilograme in plus. Atunci…am realizat ca se poate. Se poate sa faci ce iti doresti. Am continuat cu sportul si organismul meu s-a obisnuit asa. Multe lichide (nu sucuri). Mancare sanatoasa, multa carne, fructe si totul este exact asa cum mi-am dorit.
dieta minune

Intre timp, am reusit sa ma angajez la un Studio Videochat Bucuresti. Sunt model si castig destul de mult pe luna. Sunt mandra de corpul meu si va recomand tuturor regimul pe care l-am avut eu. Merita… Te simti mai bine, mai relaxat, mai plin de viata si… inca ceva, nu te mai doare spatele! Asta e un plus care pentru mine inseamna foarte mult. In curand va veni primavara! Sper sa va vad in parc la alergat sau pe role.

Si nu uitati, ma gasiti la cel mai tare job, la Rich Girls Studio! 
Un comentariu: